Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 18. Genel Kurulu’nda yeniden Başkan seçilen Dilek Gappi’yi ve İGC Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen, Genel Sekreter Reşat Yörük, Yönetim Kurulu Üyesi Esat Erçetingöz, Proje Koordinatörü Reyhan Şenay, 9 Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Macit Sefiloğlu’nu İGC Uluslararası Basın Merkezi’nde ziyaret etti. Başkan Yiğit’e Balçova Belediyesi Basın Danışmanı İlker Çoban da eşlik etti. 

Yeniden Başkan seçilen Dilek Gappi’ye tebriklerini ileten Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, yerel basının güçlü olmasının çok önemli olduğunu, bu doğrultuda her zaman yerel basına destek olmayı arzu ettiklerini ifade etti. 

Değişimin beraberinde umut getirdiğini dile getiren İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Balçova Belediye Başkanı olarak seçilen Onur Yiğit’i tebrik etti. Başkan Gappi, yerel basın adına ortak dil geliştirebilecek belediye başkanlarının olmasının çok kıymetli olduğunu belirterek, yeni dönemde Balçova Belediyesi ile ortak projeler, iş birlikleri geliştirmek istediklerini söyledi.

Editör: Esra Seyirden