Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 10 Mayıs Cuma günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevdiğiniz kişiyle yapacağınız konuşmada maddi güvence konusunu gündeme getirmekten özellikle kaçının. Sizi yanlış anlaması ve kırılması söz konusu olabilir. Aile ilişkilerinizde aktif roller üstlenebilirsiniz. Fakat bu ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve karşı tarafa yardımcı olmak adına büyük sorumluluklar altında kalmamalısınız. İşyerinizde bir yoğunluk olmamasına rağmen, aklınızın başka yerde olması çalışmanızı zorlaştırabilir. Strese neden olan etkenleri azaltmaya çalışın.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Duygusal açıdan değişkenlik gösterebileceğiniz bir gün. İçinizde biriken bazı olumsuz duygular sert çıkışlarla ve duygusal patlamalarla ortaya çıkabilir. Çevrenizdekileri kırmamak için dikkatli olun! İş yerinde olabilecek ani değişimler dengenizi bozabilir. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olmalısınız. Maddi açıdan bazı olumsuz gelişmeler canınızı sıkabilir. Fakat siz bunun da üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Biraz daha sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Karşınızdaki insana tarafsız bir gözle bakmaya çalışırsanız, ilişkinizi daha farklı bir düzeye taşımanız mümkün. Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Bir müddet sonra hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Aşırı yeme içme alışkanlığınızdan vazgeçmelisiniz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

İlişkinizde yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissetmeniz, pek anlaşılır görülmüyor. Özel hayatınızın net, belirgin tavırlara ihtiyacı var. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyebilir. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Parasal çalışmalar yaparken elinize geçen fırsatları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Strese bağlı olarak midenizdeki hassasiyet artabilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinizle tartışmaktan kaçının. Nasıl olsa her şey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edebilirsiniz. Patronunuzun gözünde artı puan kazanıp yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alabilirsiniz. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevdiğiniz her konuda sizin yanınızda. Gereken ilgiyi göstermeyi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz, planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak. Parasal sorunlarınızı büyüterek kendinizi strese sokmayın, bugünler gelip geçici.Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzecek. Ona moral vererek destek olun.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevdiğiniz kişiye zaman ayırmanız gerekiyor. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı. Başbaşa geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği birbirinize olan sevginizi tazeleyecek. Ona karşı duyduğunuz şüpheler de çok yersiz. Geleceğe yönelik kararlar almanın tam vakti. Yüksek bir çalışma temponuz var. Rekabet duygunuz sizi iş arkadaşlarınızla çatışmaya itiyor. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Yeme alışkanlığınızı değiştirerek formunuza kavuşabilirsiniz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Çok duygusal olduğunuz bir gündesiniz. Mümkün olduğu kadar insanlardan uzak durmaya çalışın. Aksi takdirde ciddi duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Evinizde olmasa bile tek başınıza bir şeyler yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Eski kitaplarla yeniden arkadaşlık kurmak sizin için güzel olabilir.İş arkadaşlarınızla aranızda ufak bir fikir çatışması yaşanabilir. Soğukkanlı olmaya çalışın. Maddi anlamda verimli bir dönemdesiniz. Gelirlerinizde bir artış var.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Hareketleriniz duygularınızın etkisinde. O yüzden karar verirken daha dikkatli davranmaya çalışın. Sevgilinizle aranızdaki iletişim harika ve bugünlerde birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz. Geleceğe dair planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Asla ve asla karamsar olmayın. İşle ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. İyi düşünün ve duygularınızın sizi etkilemesine izin vermeyin. Yapacağınız maddi yatırımlar kısa vadede çok olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Zamana ihtiyacınız var.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

İlişkinizi çok önemsiyor ve herkesten saklama ihtiyacı duyuyorsunuz. Buna hiç gerek yok. İş hayatında daha paylaşımcı bir tutum içinde olmak size fayda sağlayacak.Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymayın. Maddi sıkıntı çekmek istemiyorsanız isteklerinizde makul olun. Lükse olan düşkünlüğünüz yüzünden yatırım yapamıyorsunuz. Kilo vermek için kendinizi çok fazla zorlamayın.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Karşı cinsten yeni biri ile duygusal birlikteliğe başlayabilirsiniz. Kararlı tavrınız aşk hayatınızın düzene girmesinde büyük rol oynayacak. İş yerinde önceden yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Bu olay önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişecek. Parasal açıdan birden ani harcamalar yahut zorunlu yatırımlar çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Uyku bozukluğu nedeniyle konsantrasyon eksikliği yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Duygularınızı gerektiği gibi ifade edemediğiniz için anlaşılamadığınızı düşünüyorsunuz. Daha açık ve içten olun. Bugün iş yerinde tartışmaktan ve olayları abartmaktan uzak durun. Bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Parasal anlamda önemli oranda bir rahatlama söz konusu. Gergin ortamlarda bulunmak sağlığınızı da etkiliyor.

Editör: Esra Seyirden