CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Bornova’nın Çamkule Mahallesi’nde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki ve CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın’ın da katıldığı programda CHP Bornova İlçe Örgütü ve Çamkulespor taraftarları Tugay’ı “Çamkule seninle gurur duyuyor” tezahüratıyla karşıladı.

Projelerimiz hazır, yeter ki desteğiniz olsun

Tanık olduğu coşkunun kendisini mutlu ettiğini vurgulayan Cemil Tugay, “Bu coşkunuz, bu güzel iftar akşamı, en güzel anılarımızdan biri olacak. Seçildikten sonra, bulduğum her fırsatta mahalleyi ziyaret ederek, sofranıza konuk olacağım. Her zaman Ömer Başkanımın yanında olacağım. Seçimlerin ardından, gelecek 5 yılda Çamkule’nin kaderini değiştireceğiz. Yapacağımız yatırımlarla hayat kalitenizi yükselteceğiz. Projelerimiz hazır. Yeter ki yurttaşımızın desteği bizimle olsun. İnandığımız yolda, kentimizi emin adımlarla yarınlara hep birlikte taşıyacağız” dedi. 

Eşki: Çamkule artık kimsenin arka bahçesi olmayacak

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçildikten sonra Çamkule’nin kaderini değiştirmek istediğini ifade ederek, “Çamkule artık kimsenin arka bahçesi, oy deposu olmayacak. Çamkule sadece burada yaşayanların olacak. Çamkule’de CHP sizlerin desteği ile birinci parti olacak. Cemil Başkanımıza da en yüksek oy Bornova'dan çıkacak” dedi.

Editör: Esra Seyirden