Bayraklı Belediyesi, ilçenin 24 mahallesinde başlattığı temizlik seferberliği çerçevesinde program dahilinde cadde ve sokakları baştan sona temizliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü ilk çalışmalar Yamanlar Mahallesi Kubilay Caddesi’nde başladı, ardından Fuat Edip Baksı Mahallesi’nde devam etti. Çalışmalar sırasında cadde ve sokaklar süpürülüp yıkandı, çöp konteynerleri dezenfekte edilip boyanarak daha hijyenik hale getirildi. Ayrıca, çevredeki molozlar ve atıklar temizlendi. Boş arazilere bırakılan atıklar kepçe yardımıyla toplandı.

Başkan Tugay Kınık’ta: İzmir'in her yerine hizmet götürmek için çalışıyoruz! Başkan Tugay Kınık’ta: İzmir'in her yerine hizmet götürmek için çalışıyoruz!

Temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışıyoruz

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, ilçede sürdürülebilir bir temizlik anlayışı oluşturduklarını belirterek, "Her mahallemizde aynı titizlikle hareket ediyoruz. Amacımız, sadece bugünü değil, geleceği de düşünerek daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamı sağlamak. Bu doğrultuda tüm imkanlarımızla çalışmaya devam ediyoruz," dedi.

Temizlik çalışmalarının, Bayraklı’nın 24 mahallesinde düzenli olarak yapılacağı ve vatandaşlara daha temiz bir yaşam alanı sunulacağı vurgulandı.

Kaynak: BAYRAKLI BELEDİYESİ