İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın sağlık durumunun ciddiyetine dikkat çekti. Özer, kendisi gibi tutuklu durumda bulunan Mahir Polat'ın tutuksuz yargılanması için çağrıda bulundu. 

Milli Eğitim Bakanlığı geri adım attı: Resen atamalar durduruldu Milli Eğitim Bakanlığı geri adım attı: Resen atamalar durduruldu

Ahmet Özer'in X hesabı üzerinen yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Hepimiz haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklandık. Tarafıma uygulanan düşman ceza hukuku da tüm kamuoyunun malumu. Bu zor ve zincirlenmiş günleri hep birlikte mücadele ederek aşacağımıza ilişkin inancım tam.  Ancak Sayın Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığını yaptığım dönemde yakınen çalıştığım, çok değerli arkadaşımız Mahir Polat'ın içinde bulunduğumuz cezaevi koşullarında bulunmasının risklerini de artık tüm Türkiye biliyor. Mahir Polat’ın ağır sağlık sorunları ve kalp hastalıkları nedeniyle bu süreçte tutuksuz yargılanması için harekete geçilmesini temenni ediyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ