İzmir gündeminde önemli bir yer tutan 'Karşıyaka Stadı' tartışmaları halen sürüyor.

Karşıyaka ilçe kongresine telefonla bağlanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Büyükşehir Belediyesinin önünde hiçbir engel yoktur. Biz de gerekli desteği sonuna kadar vereceğiz" demiş İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise 'engel olmayın' çağrısında bulunmuştu.

Partiyi bu duruma düşürenleri affetmiyorum

Önceki dönem AKP İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi ve Karşıyaka Belediyesi Meclis üyesi Ahmet Uğur Baran, Karşıyaka Stadı için yapılan bu tartışmaları odak alarak partisine yönelik eleştirilerde bulundu. 

Gündeme Bakış'ın haberine göre; Karşıyaka Stadı konusundaki tutumlarına yönelik partisine eleştirilerde bulunan Baran, "Mensubu olduğum ve yıllardır her kademede görev alıp hizmet etmekten onur duyduğum, Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye’nin partisi olmuş büyük bir camiadır. O kadar zoruma gidiyor ki bir Allah’ın kulu da çıkıp demiyor  ‘Arkadaş sen kalk Diyarbakır’a, Tunceli’ye, Hakkari’ye Türkiye’nin dört bir yanına statlar yap, spor kompleksleri yap, havalimanları, duble yollar, köprüler, hızlı trenler yap. Yetmesin denizin altından araba geçir, metro geçir ama İzmir’de yıllardır hak edilmiş olan ve maliyetinin çok komik yerlerde olduğu Karşıyaka’nın stadını yapma.  İzmir Büyükşehir Belediyesi çıksın ‘ben yapıyorum’ desin. Bir de üstüne bizimkiler stat arazisini  ‘belediyeye vermeye hazırız’ desin. Koskoca partiyi bu duruma düşürenleri, Cumhurbaşkanımızı bu duruma düşürenleri affetmiyorum ve hakkımı helal etmiyorum. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: GÜNDEME BAKIŞ