Alaçatı'nın eşsiz rüzgarları, çocuklar için macera ve öğrenme dolu bir deneyime dönüşüyor. Daha 6 yaşındayken rüzgar sörfünün temellerini atan minikler, ASPC Sörf Okulu'nun düzenlediği kamplarda unutulmaz yaz tatilleri geçiriyor. 16 yıldır gençlere sörfü sevdiren bu okul, çocuklara disiplin ve eğlence dolu bir yaz tatili sunarak onların fiziksel ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunuyor.

ASPC Sörf Okulu, uluslararası standartlarda eğitim veren VDWS ve TYF üyesi bir kurum. Beş dilde eğitim veren VDWS sertifikalı eğitmen kadrosu, çocuklara hem disiplin hem de eğlence dolu bir öğrenme süreci sunuyor. Alaçatı'nın en iyi konumunda yer alan okul, genç rüzgar sörfçülerine güvenli ve keyifli bir ortam sağlıyor.

İlk defa sörf deneyimi yaşayan 5 yaşındaki Karya Erbaş, "Çok eğlendim ve çok mutluyum. Denizi çok seviyorum," diyerek duygularını dile getirdi. Karya gibi pek çok çocuk, Alaçatı'daki bu sörf kampında yeni arkadaşlıklar kuruyor ve doğayla iç içe spor yapmanın keyfini çıkarıyor.

ASPC Kids Camp Kara Şefi Çağla Şen de rüzgar sörfünün hem dünya genelinde hem de Türkiye'de giderek daha popüler hale geldiğini belirtti. "Bu spora 6 yaş itibariyle başlanabiliyor. Biz de ASPC sörf okulu olarak her yıl büyük bir ilgi gören Kids Camp programını 6-16 yaş aralığındaki tüm çocuk ve gençlerin katılımına sunuyoruz. Bu programda her gün 3 saat rüzgar sörfü eğitimi alan öğrencilerimiz, sörf eğitimi dışında kalan zamanlarında karadaki oyun ve aktivitelerle günlerini hareket ve eğlence dolu bir şekilde geçiriyor. Bu program ile öğrencilerimizin hem fiziksel hem de duygusal gelişimlerine katkı sunuyoruz," dedi. Eğer çocuklarınızın yaz tatilini aktif, eğlenceli ve öğretici bir şekilde geçirmesini istiyorsanız, Alaçatı'daki ASPC Sörf Okulu'nun kapıları sizleri bekliyor.

Muhabir: SEMRA İĞTAÇ