Alien serisinin yeni bir halkası vizyona giriyor. Uzay ve yaratık hikayelerini sevenler için de heyecan verici bir yapım olan Alien: Romulus, 16 Ağustos 2024'te sinemalarda izleyiciyle buluşuyor. 

Yönetmen koltuğunda Evil Dead, Don't Breathe ve The Girl in the Spider's Web gibi filmlere imza atan Fede Alvarez oturuyor. Film kronolojik olarak, Ridley Scott’ın Alien filmi ile James Cameron’ın Aliens filmi arasındaki bir zaman diliminde geçiyor. Alien: Romulus'un başrollerinde Cailee Spaeny, Isabela Merced, Archie Renaux, David Jonsson ve Aileen Wu gibi genç yetenekler yer alıyor.

Alien: Romulus'un konusu ne?

Film, terk edilmiş bir uzay istasyonunda bir şeyler bulma umuduyla arama yapan bir grup genç uzay sömürgecisinin, evrenin en tehlikeli yaşam formuyla karşılaştığında yaşadığı korku dolu anları konu alıyor.

Filmde, Rain, Andy, Tyler, Kay, Bjorn ve Navarro adlı karakterler, terk edilmiş görünen bu istasyonda gerçekte neler olup bittiğine dair hiçbir fikirleri olmadan araştırma yaparken, evrendeki en korkutucu yaratıkla karşı karşıya kalacaklar. Alien: Romulus, hayatta kalma mücadelesi ve korku dolu anlarıyla izleyicilere gerilim dolu bir sinema deneyimi sunmaya hazırlanıyor. 

Kaynak: Haber Merkezi