Son zamanlarda internetten alışveriş yapmayı sevenlerin yeni gözdesi Temu oldu. Yurt dışından ürünleri gönderen ve fiyatları Türkiye'ye göre daha uygun olan Temu, büyük ilgi ile karşılaşınca alt limitini de yükseltti. Temu'dan alışveriş kodu ile indirim almak da mümkün.


Temu'da alt limit 2 bin TL oldu

Son zamanların popüler alışveriş sitesi Temu büyük ilgi görüyor. Temu, sipariş vermek isteyenler için ise alt limit koydu. Önceden 480 TL gibi bir limiti bulunan Temu, son olarak liminiti 2 bin TL'ye çıkarttı.

İndirim kuponu almak mümkün

Temu aynı zamanda kullanıcılarına 3 bin TL indirim kuponu da sunuyor. İndirim kuponunu almak için sırasıyla şunları yapmanız gerekiyor:

Öncelikle Temu uygulamasını açın. Arama kısmına act608159 yazın ve alttaki büyüteç işaretine tıklayın. Sonrasında uygulamayı kapatın.

Yeniden uygulamayı açın bu kez de arama kısmına dpp3976 yazın ve yine büyüteç kısmına tıklayın.

Ekranda 3 bin TL değerindeki kuponun hesabınıza geçtiğini göreceksiniz. Ancak bu kupon ile alışveriş yapamıyorsunuz.

Kuponu bir günde harcamanız gerekiyor bunun için de ya yüklü bir alışveriş yapacaksınız, ya da alışverişini yaptıktan sonra kuponu uygulayıp size tanımlanan indirime razı olacaksınız. 4 bin TL gibi bir alışveriş yaptığınızda Temu size bu sayede 600 TL gibi bir indirim uygulayacak.

Kaynak: Haber Merkezi