Yiğit SÜTCÜ- Ekonomik sorunlar nedeniyle yeni sezon öncesi ilk 11 transferi yapamayan Altay'da sürpriz bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Fransız ve Türk ortaklı Hugo Construction firmasının Altay'a talip çıktığı iddia edildi. 22 temmuz pazartesi günü gerçekleşecek olan toplantıda, firmanın Altay'a yarışma haklarını almak için bir teklifte bulunacağı öğrenildi. 

Hugo Construction firmasının ilk hedefinin ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşayan Altay'ın transfer yasağını kaldırmak olduğu öğrenildi. Transfer yapabilmek için elindeki oyuncuları satmak zorunda kalan siyah beyazlıların, bu gelişme ile eski günlere dönme umudu da yeşermiş bulunuyor. 

Fransız ve Türk ortaklı firma fark yaratabilir 

Geçtiğimiz sezon hem sportif hem de ekonomik anlamda son derece başarısız bir sezon geçiren İzmir temsilcisinde ümitler yatırımcı firmalara bağlanmış bulunuyor. 22 temmuz pazartesi günü gerçekleşmesi planlanan toplantının ardından ekonomik anlamda eski günlerine dönmeyi hayal eden siyah beyazlılarda, şirketleşme, tek çıkış yolu olarak görünüyor. Altay futbol takımı yeni sezon hazırlıklarına cumartesi günü başlayacak. Kısa vadede iyi bir kadro kurmayı planlayan Altay, önümüzdeki sezon ligi rahat geçirmek istiyor.

Altay Süpriz Gelisme

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ