TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta averajla ikinci sırada yer alan Altınordu, liderlik hesapları yapıyor. İki maç üst üste kazanmayı başaran İzmir temsilcisi, serisini 3 maça taşımak için gün sayıyor. Cumartesi günü Fethiyespor ile karşılaşacak olan Altınordu’da hazırlıklar devam ediyor.

Averajla ikinci sırada

Tuzlaspor ile deplasmanda oynadığı maçta Altınordu, 3-1'lik galibiyetle TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta liderliğe ortak oldu. Şu an 18 puanla lider Petrolspor’un hemen ardından averajla ikinci sırada bulunuyor. İzmir ekibi, önümüzdeki hafta evinde Fethiyespor’u konuk ederek, taraftarının önünde galibiyet alarak liderlik yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Bu sezon henüz takımını izleme şansı bulamayan Altınordu taraftarı TFF’nin açıklaması sonrası büyük sevinç yaşadı.  

Canlı yayınlanacak

Rakip Fethiyespor, ligde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Maç, 26 Ekim Cumartesi günü saat 15.30'da İzmir'in Torbalı ilçesindeki Serpil Hamdi Tüzün Futbol Sahası'nda oynanacak. Altınordu-Fethiyespor karşılaşması, TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ