Yiğit SÜTCÜ - Teknik direktörlüğünü genç teknik adam Olcay Şahan’ın yaptığı Altınordu sahaya Sami Satılmış, Eren Tokat, Serhat Öztaşdelen, Kaan Baysal, Kaniwar Uzun, Bahattin Karahan, Yusuf Şahin Örnek, Hüseyin Bulut, Mete Yıldız, Ali Çırak ve Alper Tursun 11’i ile çıktı.    

Maça fırtına gibi başladı

Tuzlaspor deplasmanında maça son derece istekli bir başlangıç yapan İzmir temsilcisi 25. dakikada Kaan Baysal’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Altınordu, Bahattin Karahan’ın 36. dakikada attığı golle 2-0’ı yakaladı. Başka gol olmayınca ilk yarı Altınordu’nun 2-0 galibiyeti ile tamamlandı.  

Rölantiye aldı

İkinci yarıda 2-0’lık skor avantajını korumak için daha defansif bir oyun sergileyen Altınordu, 84. dakikada Seçkin Batuhan Fırıncı’nın attığı gole engel olamadı. Maç tam böyle bitecek derken Altınordu, 90+3. Dakikada İlkan Sever’in ayağından bir gol daha bularak maçı rahat bitirmeyi başardı. 

Liderlik koltuğuna oturdu

Altınordu bu sonuçla TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Kastamonuspor’u geçerek liderliğe yükselmeyi başardı. 18 puan toplamayı başaran İzmir temsilcisi önümüzdeki hafta evinde Fethiyespor’u konuk edecek. Altınordu, bu maçta taraftarının önünde galibiyet alarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ