TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altınordu; 24 hafta itibarıyla 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyete imza attı. İzmir ekibi, 48 puanla ligde üçüncü sırada bulunuyor. Sezona Olcay Şahan yönetiminde başlayan, ancak daha sonra karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran kırmızı-lacivertliler 19'uncu haftada takımın başına Ersan Parlatan’ı getirdi. Parlatan’la da iyi bir grafik çizen İzmir ekibi, adeta ligde mağlubiyeti unuttu.
9 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Altınordu, bu süreçte Afyonspor, Kırklarelispor, 24 Erzincanspor ve Sincan Belediye Ankaraspor müsabakalarını kazanırken; Sarıyer, İnegölspor, Kepezspor, Isparta 32 Spor ve Beykoz Anadolu maçlarını da beraberlikle tamamladı. Böylece İzmir ekibi, bu süreçte 4 galibiyet, 5 beraberlik elde ederek yenilgi yüzü görmedi.
Yeni bir galibiyet serisi
Hafta sonu Beykoz Anadolu ile iç sahada berabere kalan Altınordu’da Teknik Direktör Ersan Parlatan, gelecek hafta oynayacakları Fehtiyespor deplasmanında hata yapmayarak hem yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedeflediği hem de yenilmezlik serisini 10 maça çıkarmak istediği öğrenildi.