YİĞİT SÜTCÜ- TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu'nun yeni teknik direktörü Olcay Şahan, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Şahan, "Rakiplerimizin bütçesi, ne kadar para harcadıkları bizi hiç ilgilendirmeyecek. Biz mütevazi bir bütçeyle mütevazi bir takımla nasıl şampiyonluğa oynadığımızı herkese göstereceğiz.” ifadelerini kullandı. Bu durum camianın eski günlere göz kırptığı şeklinde yorumlandı.

Takım uyum içinde çalışıyor

Altınordu TV'ye açıklamalarda bulunan Şahan, Kocaeli Kartepe'deki çalışmaların son derece olumlu bir ortamda gerçekleştiğini ifade etti. Genç teknik adam "Futbolcularımız birbirleri ile çok güzel bir uyum sağladı. Birçok transfer gerçekleştirdik ve transferimizin birçoğu ilk kamp dönemine yetişti. Kamp başlangıcında neredeyse bütün transferlerin burada olması bir kulüp açısından çok güzel bir şey. Bize bu imkânı sağlayan başkanımıza, sportif direktörümüze, oyuncu alım direktörümüze tekrar teşekkür ediyorum. Bir de önemli olan ilk etap kamp döneminde kimsenin sakatlanmaması oldu" şeklinde konuştu.

Pes etmeyen bir takım yaratacağız

Rakiplerin bütçelerinin kendilerini ilgilendirmediğini, genç bir takım ile başarı hedeflediklerini söyleyen Olcay Şahan, "Yeni sezonda futbolseverler, genç, dinamik ve istekli ; oyunun hiçbir bölümünde pes etmeyen bir Altınordu izleyecekler.” ifadelerini kullandı. Şahan sözlerini "Takımımız istediklerini bir araya getirdiği takdirde sezon sonu hedeflediğimiz şampiyonluk gelecektir diye düşünüyorum. Rakiplerimizin bütçesi, ne kadar para harcadıkları bizi hiç ilgilendirmeyecek. Biz mütevazi bir bütçeyle mütevazi bir takımla nasıl şampiyonluğa oynadığımızı herkese göstereceğiz." şeklinde tamamladı. 

Eski günlere göz mü kırpıyor?

Genç teknik adamın açıklamaları camianın eski günlere dönüş sinyali verdiği şeklinde yorumlandı. Geçmişte TFF 1. Lig’de yabancı oyuncu hakkı olmasına rağmen kullanmayan, genelde genç kadrolarla mücadele eden ve büyük takımlara futbolcu satan bir kimliğe sahip olan İzmir temsilcisi, yetiştirici kimliğine geri dönmenin planlarını yapıyor. Altınordu taraftarı da sosyal medya hesapları üzerinden bu hamleyi destekleyen mesajlar paylaşıyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ