Geçen sezon maçlarını oynadıkları Bornova Stadı’ndaki giderlerin yaklaşık 4 milyon TL olduğunu kaydeden A Takım Sportif Direktörü  Korkmaz, “Yeni sezonda Bornova’da üç takım maç oynayacak. Evimiz dediğimiz yer aslında evimiz değil. Bizim evimiz Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’dir. İnsanın evinde avantajlı olması lazım. Hem maddi hem manevi boyutta evimizde oynamak için maçlarımızı Yerleşkemiz’de yapacağız.

Takımını seven her şeye katlanır

Altınordu Futbol Kulübü’nün hiçbir yerden maddi destek kaynağı yoktur. Takımını seven her yolu gider. Takımını seven maddi boyutları göz önünde bulundurarak her şeye katlanır. Avrupa Şampiyonası’nda tanıdığım herkes Avrupa’da maçları yerinde izledi. Yine takımını seven taraftarlar Avrupa’daki maçlarda takımlarının yanında yer alıyorlar. Bir insan takımını seviyorsa her zaman takımının yanında olur; seve seve de onları destekleyecektir. Bu düşünceye sahip değilse gerçekten onun takımını sevip sevmediğini sorgulaması lazım. Altınordu taraftarlarımıza, Altınordu sevdalılarımıza sesleniyorum . Formanızı alıp gelin burada bizi destekleyin. Onlara evimizdeki müsabakalarda güzel maçlar seyrettireceğiz. Güzel bir sezon bizi bekliyor. Evimizdeki maçlarda güzel bir atmosfere sahip olabiliriz” diye konuştu.

Yerleşke lige her yönüyle hazır

Murat Korkmaz, Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nin her yönüyle lige hazır olduğunun altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen yıl zaten bazı maçlarımızı burada oynamıştık. Bu sene de maçlarımızı oynayacağımız sahamız hazır. Zeminimiz muhteşem. Bu seneki futbol sisteminde daha çok pas, daha çok hız felsefemiz olacak. Bunun için zeminin çok iyi olması lazım. Bornova Stadı’nın zeminini eleştirmek istemiyorum . Orada üç takım maç oynanacak. Zemini iyi tutmak kolay değil. Alıştığımız için buradayız ve burada oynamak istiyoruz. Birçok Anadolu takımı da burada bizim misafirimiz olacak. Altınordu’nun tesislerini görecekler. Bu toprakların çocuklarına yapmış olduğumuz yatırımları yerinde görecekler. Grubumuzdaki takımlardan ikisi üçü böyle bir girişim yaparsa ülkeye de bir katkımız olur”

Korkmaz’dan transfer açıklaması

Sezon başlamadan önce kadroya gerekli takviyelerin yapıldığını vurgulayan Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Şu anlık transferi bitirdik. Hocamız ve oyuncu alım direktörümüz ile devamlı temas halindeyiz. Lig başladığı zamanda transfer dönemi devam ediyor olacak. Maçlardaki performansına göre sistem değerlendirmemize göre bir transfer daha olabilir. Şu anlık transfer düşünmüyoruz. Ama her zaman herşey de olabilir”

Kaynak: BÜLTEN