Geçtiğimiz dönem Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve geçtiğimiz günlerde avukatlık mesleğinin yirminci yılında İzmir’deki yeni bürosunun açılışını yapan Av. Arzu Külahcıoğlu Altıntoz, yayınladığı mesajda “Cumhuriyetimizin ilanının 101’inci yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” diyerek “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kurulan Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık iradesinin ve çağdaş bir geleceğe olan inancının en güçlü ifadesidir. Bu büyük eser, bireyin özgürlüğünü, milletin egemenliğini ve Türkiye’nin uygarlık yolundaki kararlılığını simgeler” dedi.

Bu mirası korumak ve yüceltmek hepimizin görevidir

Cumhuriyet’in özgür, eşit ve adil bir toplum düzeninin temeli olduğunu vurgulayan Arzu Külahcığlu Altıntoz “Atatürk’ün “en büyük eserim” diyerek bizlere emanet ettiği bu kıymetli mirası korumak ve yüceltmek, hepimizin görevidir. Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkarak, gelecek nesillere aydınlık bir Türkiye bırakmak en büyük sorumluluğumuzdur” dedi. 

Güçlü ve aydınlık yarınlara yürüyoruz

Arzu Külahcıoğlu Altıntoz, toplumun her kesiminin Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmasının önemini vurguladığı açıklamasında “Bu vesileyle, Cumhuriyetimizi bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Cumhuriyetimizin kurucu kadrolarını saygı, rahmet ve minnetle anıyor; Cumhuriyet’in ışığında, güçlü ve aydınlık yarınlara yürüme kararlılığımızı bir kez daha vurguluyorum” dedi. 

Kaynak: BÜLTEN