İmamoğlu'ndan Maltepe Mitingi değerlendirmesi: Milyonlar bugün iradesine sahip çıktı İmamoğlu'ndan Maltepe Mitingi değerlendirmesi: Milyonlar bugün iradesine sahip çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında gazeteci Can Ataklı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı iddialar, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. 

Bahçeli entübe edildi iddiası yargıya taşındı: Gazeteci Can Ataklı hakkında soruşturma açıldı

Ataklı, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, MHP'li kaynaklarının kendisine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili şunları aktardığını açıkladı: "MHP'li kaynaklardan edindiğim bilgiler şöyle; 5 Şubat'tan bu yana hiç ortaya çıkmayan Bahçeli kalp ameliyatından sonra taburcu edildi ama bu kez yürümek için yatağından kalkarken yere düştü ve kalça kemiği kırıldı. Bahçeli yoğun bakıma alındı ama ameliyatın etkileri ve diğer sağlık sorunları nedeniyle bitkisel hayata girdi ve entübe edildi."

Bu gelişmelerin ardından Ataklı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı duyuruldu. Şu açıklama aktarıldı; "Cumhuriyet Başsavcılığımızca 25.03.2025 tarihinde sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli hakkında entübe edildiği yönünde paylaşım yapan ve paylaşımı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından manipüle nitelikli haber olarak tanımlanan Can Ataklı hakkında Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma suçundan re’sen soruşturma başlatılmıştır"

Kaynak: ANKA