Başkan Eşki, kentsel yenileme sürecine paralel olarak Bornova Belediyesi'nin Erzene Mahallesi'nde yapacağı hizmetleri de anlattı: "Mahallemizde yeni yeşil alanlar oluşturacak, mevcut parkları yenileyeceğiz. Yolların genişletilmesi ve kaldırımların düzenlenmesi için projelerimiz hazır. Ayrıca, aydınlatma çalışmaları ve çevre düzenlemeleriyle mahallemizin çehresini değiştireceğiz” diye konuştu.

Taleplerini dile getirdiler

Mahalle sakinleri, Başkan Eşki’nin günün erken saatlerindeki ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bornovalılar ilk kez mesai başlamadan mahalleleri gezen bir belediye başkanı ile sohbet etme fırsatını elde ettiklerini söyleyerek, taleplerini doğrudan iletip mahallelerinin geleceği için umutlandıklarını ifade ettiler.

Çözüm için harekete geçildi

Başkan Eşki, Erzene Mahallesi’nin Bornova’nın merkezindeki mahalleler arasında yer aldığını ve kentsel yenileme kapsamında binaların yenilerinin yapılmasıyla yeni ihtiyaçların da ortaya çıktığını söyledi. Bu ihtiyaçları hızla tespit edip, gerekli yatırımları yaptıklarını söyleyen Başkan Eşki, “Ziyaretler sırasında Bornovalıların taleplerini alıyoruz. Erzene Mahallesi’ndeki çalışmalarımızı hızla tamamlayacağız” dedi. Bu arada Bornova Belediyesi ekipleri, tespit edilen acil sorunların çözümü için hemen harekete geçti.

Kaynak: Bülten