Batuhan KAYA/İz Gazete- İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı olağan meclis toplantısı 2’nci oturumu CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlığında gerçekleştirildi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay yönetim kadrosunu oluşturmak için düğmeye basmıştı. Başkan Tugay yeni atamalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Başkan Tugay, Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı kadrosunda bulunan Zeki Yıldırım’ın, 1’inci derece Genel Sekreter Yardımcısı kadrosuna atandığını, Afete Hazırlık Şube Müdürlüğü Psikolog kadrosunda bulunan Fulden Bak’ın ise Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı kadrosuna atamasının yapıldığını açıkladı. Öte yandan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ile Genel Sekreter Yardımcılığı makamına bağlı olarak faaliyetini sürdürmekte bulunan Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı ve Ulaşım Dairesi başkanlıkları Zeki Yıldırım'a bağlandığı bildirildi.

İletişim ve basın kadrosunda değişim

Öte yandan Ali Süha Sabuktay’ın İletişim ve Sosyal Politikalar konusunda Danışman, Elif Demirci İşleğen’in ise basın danışmanı olarak görevlendirildiğini ifade etti. 

Editör: Esra Seyirden