2024 yerel seçimlerinde göreve gelen muhtarlarla tanışma ve işleyiş hakkında genel bilgilendirmenin yapıldığı toplantı, 17 Mayıs Cuma günü Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya, Belediye Başkanı Mustafa Turan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Serpil Keskin, başkan yardımcıları, daire müdürleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Bozdağ Şube Müdürü Derya Coşkun, 90 mahalle muhtarı ile azalar katıldı.

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran yaptığı konuşmada, muhtarlıkların işleyişi hakkında bilgilendirme yaparak, Başkan Mustafa Turan’a 5 yıllık görev süresince her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Ödemiş’in her köşesine eşit ve nitelikli hizmetler yapacağız

Başkan Mustafa Turan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Belediyemizin mevcut imkanlarıyla ilçemizin her köşesine eşit, nitelikli ve en iyi hizmeti verme çabasında olduğumuzu bilmenizi isterim.  Mahallelerimizin gelişimi ve değişimi konusunda her zaman sizlerle iş birliği içinde olacağız. Sizlerin de çözüm sürecinde yer almanızı sağlayarak kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde halkımıza ulaştırılmasını sağlayacağız. Belediye nedir, ne iş yapar hepimiz çok iyi biliyoruz. Sadece kanunlar kapsamında yetki ve sorumlulukların hangi kamu – kurumlarda olduğunu bazen karıştırabiliyoruz. Bu da işlerin uzamasına, hizmetin de aksamasına neden oluyor. Bu karmaşıklığı ortadan kaldırmak adına her zaman doğru bilgi akışının sağlanmasını ve iyi bir iletişim ağımızın oluşturulması yönünde çalışmalarımıza öncelik vereceğiz.

Ödemiş için hep birlikte çalışacağız

Ödemiş’e hizmet etmek için varız, sizler de bizim yol arkadaşlarımızsınız. Ödemiş; tarihi, kültürü, doğa güzellikleri, verimli topraklarıyla ülkemizin ender kentlerinden biri. Bu zenginliklere ve güzelliklere hep birlikte sahip çıkacağız. Yok olmaması için çalışacağız. Hizmetlerimizi, projelerimizi; kentimizde yaşam kalitesini arttırarak, kültürel, ekonomik, her yönüyle geliştirilmesine yönünde gerçekleştireceğiz. Bugün burada olarak bize güç verdiniz, hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

Kaynak: Haber merkezi