Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Kara-kartal maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bugün başladı. Sporcular, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde salonda ve sahada antrenman yaptı.

Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Kuvvet ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan idman, ısınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla sürdü. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sonlandı. Yoğun kar yağışı altında basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü.

Yeni transfer Keny Arroyo, takımla ilk antrenmanına çıktı. Geçici transfer sözleşmesi sonlandırılarak takıma dönen Amir Hadziahmetovic de çalışmada yer aldı.

Stoilov: Farklı mevkilerde görev verdiğimiz oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yaptı! Stoilov: Farklı mevkilerde görev verdiğimiz oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yaptı!

Siyah-beyazlılar, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın saat 13.00’te basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA