Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde başladı. Siyah-beyazlılar, iki günlük iznin ardından sahaya inerken, antrenman kondisyon ve taktik çalışmalarıyla geçti.

Galatasaray-Fenerbahçe maçını Sloven hakem Vincic yönetecek Galatasaray-Fenerbahçe maçını Sloven hakem Vincic yönetecek

Antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. Ardından oyuncular, 5’e 2 çalışması yaptı ve son olarak çift kale maçla günü tamamladı. Takım, hazırlıklarına yarın saat 11.45’te basına kapalı olarak devam edecek.

Paulista takımla çalışmalara başladı

Beşiktaş’ta uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan ve rehabilitasyon süreci son aşamaya gelmiş olan Gabriel Paulista, takımın bugünkü antrenmanına kısmi olarak katıldı. Brezilyalı oyuncu, gelecekteki maçlarda teknik direktör Solskjaer’in tercihlerine göre sahada yer alabilecek duruma gelmeye oldukça yakın.

Kaynak: İHA