Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan ve ülkenin dört bir yanında binlerce mağazası bulunan BİM, farklı ürünleri markette satışa sunmaya devam ediyor.

BİM'e bu kez de drone geliyor. Ürün 19 Temmuz Cuma gününden itibaren BİM marketlerde satışa çıkacak.

Peki BİM'e gelen Drone'un özellikleri neler?

-Havada Sabitleme Özelliği: Altimetre sensörü sayesinde, siz müdahale etmedikçe, havada bulunduğu noktada sabit (asılı) kalır. Böylelikle çok kolay uçuş deneyimi sağlar.

-Wi-Fi Kablosuz Bağlantı:Drone üzerindeki kamera görüntüsü anlık olarak akıllı telefonunuza yansır. Drone'un gözünden dünyayı görebilirsiniz.

-Otomatik Kalkış - İniş Özelliği: Hassas kumanda yönetimi gerektiren iniş ve kalkış mavevraları tek tuş ile otopilot sayesinde yapılır. Bu sayede istediğiniz noktaya rahatça ve güvenli bir şekilde iniş yapabilirsiniz.

-Akıllı Telefonlar ile Uçurabilme: Corby Drones'unuz iOS ve Android işletim sistemli tüm cihazlarınız ile kumanda edilebilir. Telefon ekranına yansıyan on kamera görüntüsü keyifli uçuş deneyimi sağlar.

-360° Otomatik Takla Atma Özelliği: Corby Drones'unuz kumanda üzerinde bulunan takla atma tuşu ile tek dokunuşla 360 derece takla atabilir.

-Geliştirilmiş Batarya: Kapasitesi artırılmış bataryası ile daha uzun süreli uçuş deneyimi sağlar.

Kaynak: Haber Merkezi