Yeni sezon öncesinde kulüp yönetimi, stadın aydınlatma eksikliklerini gidermek için yoğun bir çaba sarf etti ve stadı TFF ile UEFA kriterlerine uygun hale getirmeyi başardı. Yaklaşık iki ay süren çalışmalar sonucunda, aydınlatma sisteminin yanı sıra saha içindeki gerekli düzenlemeler tamamlandı. Önceki akşam, havanın kararmasıyla birlikte aydınlatma sisteminin denemeleri yapıldı. İlçenin birçok noktasından görülebilen statta, ışıklı görünüm büyük beğeni topladı ve bu anlar dron ile havadan görüntülendi.

Kombinelere ilgi büyük

Kulüp tarihinde ilk defa Süper Lig'de mücadele edecek yeşil beyazlılarda, önceki hafta satışa sunulan kombine biletlere yoğun ilgi gösteriliyor. Bodrumspor'lu taraftarlar, satışa çıkan biletlerin tamamına yakınını satın almış durumda. Sabırsızlıkla Gaziantep FK maçını bekleyen yeşil beyazlı taraftarların, maç için de özel bir kareografi hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi. 

Formalar tanıtıldı 

Sipay Bodrum Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonunda giyeceği 4 adet formayı Bodrum’un simge noktalarında çektiği kliple tanıttı. "Cumhuriyet, Deniz, Doğa ve Sur" temalı yeni sezon formalarının tanıtımı, Antik Tiyatro, Bodrum Kalesi, tarihi beyaz Bodrum evleri ve Bodrum Guleti'nde gerçekleştirildi. Taraftarların formalara yoğun ilgi gösterdiği ve hem mağaza hem de internet yoluyla binlerce sipariş verdiği belirtildi.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ