Yiğit Sütcü -1931 senesinde kurulan Bodrumspor geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı bir performans ile Süper Lig'de oynamaya hak kazanmıştı. Yeşil beyazlılar kulüp tarihinde ilk defa çıktığı Süper lig'den ilk iki hafta mağlup olarak taraftarını endişelendirmişti. Üçüncü maçında Konyaspor'u ağırlayan yeşil beyazlılarda, 3-1 galibiyet camiaya rahat bir nefes aldırdı.

İlk galibiyet doyasıya kutlandı

Bodrum ilçe stadında oynanan müsabakada stadı tıklım tıklım dolduran binlerce taraftar, maçın bitiş düdüğünün ardından kutlamalara başladı. Yeşil beyazlı oyuncuların tek tek tribüne çağırıldığı kutlamalar dakikalarca sürdü.

Fatih Terim yönetici mi olacak?

İlk iki haftada alınan seri mağlubiyeti en azından teknik direktör İsmet taşdemir'in bu lige hafif geldiğine dair haberler çıkmıştı. Fatih Terim'in uzun süre sonra bir maçta görüntülenmesi, tecrübeli spor adamının Bodrumspor'da yönetici pozisyonunda görev alacağı dedikodularına sebep oldu. Terim'in Bodrumspor'da futboldan sorumlu yönetici pozisyonuna geçeceği söylentileri, özellikle sosyal medyada yoğun şekilde tartışıldı.

Muhabir: Yiğit Sütcü