Başkan Eşki , sabah erken saatlerde başlayan mahalle gezileri kapsamında, ekibiyle birlikte hem merkezdeki hem de eski köy yerleşimi olan mahallelerde incelemeler yapmaya devam ediyor. Asfalt, beton, temizlik ve zabıta denetimi gibi konularda kısa sürede çözümler üretilirken, daha detaylı hizmetlerin planlaması da yapılıyor.

Başkan Eşki, “Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm mahallelerimizi dolaştık. Hızla çözülebilecek sorunları birkaç gün içinde giderdik. Daha kapsamlı çalışma gerektiren konularda da çözüm takvimi oluşturduk" diye konuştu.

İlçenin her köşesine hizmet ulaştırılıyor

Başkan Eşki, seçim öncesinde Bornovalıların kısa sürede büyük değişim göreceği yönündeki sözünü hatırlatarak, "Bu değişimi sokakta hissediyoruz. Temizlik, yol onarımları, park bakımları gibi alanlarda önemli iyileşmeler sağladık. Bornovalılar memnun" dedi. 

Mahalle ziyaretleri sürecek

Başkan Eşki, mahalle ziyaretlerine ara vermeyeceklerini ifade etti. Eşki, "Halkımızın ihtiyaçları sürekli değişiyor. Biz de bu dinamik süreci en iyi şekilde yönetmeye, Bornovalılarla birebir iletişim kurmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN