Bornova Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Bornovalılar 29 Ağustos Perşembe günü düzenlenecek kortej geçişi ve ardından düzenlenecek konseri heyecanla bekliyor.

Etkinlikler, 29 Ağustos Perşembe günü saat 20:00’de Bornova Bayraklı Sınırı'ndan (Özkanlar Migros Karşısı) başlayacak olan kortej yürüyüşü ile başlayacak. Yürüyüş, Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda sona erecek. Ardından, saat 21:00'de DJ Olcay Fidan’ın performansı ve ünlü sanatçı İlyas Yalçıntaş'ın vereceği konserle kutlamalar devam edecek.

Hep birlikte kutlayacağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaparak, "30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğüne olan inancının zaferle taçlandığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde kazanılan bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan önemli bir dönüm noktasıdır. Bu tarihi günün anlamını bir kez daha idrak etmek ve şanlı zaferimizi hep birlikte kutlamak için tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bülten