Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi, İzmir’in en merkezi hastanelerinden biridir. Bu merkezi konumu nedeniyle birçok hasta da bu hastaneden faydalanmaktadır. Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi, Buca’nın Kozağaç Mahallesi’nde, Özmen Caddesi’nin üzerinde görülebilir. Hastane içerisinde yer alan pek çok bölüm vardır. Bu bölüm çeşitliliği ile Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi, İzmir’de sağlık hizmeti adına önemli bir merkezdir.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne toplu taşıma ile nasıl ulaşılır?

Konak tarafından gidecek olan yolcular, 465 numaralı ESHOT otobüsü ile “Buca Devlet Hastanesi” durağına ulaşabilirler.

Gaziemir’den gidecek olan yolcular ise, 818 numaralı ESHOT’u kullanarak hastaneye varabilirler. Ayrıca, alternatif olarak İZBAN ile Şirinyer’e gidip; 74, 818, 866 veya 878 ESHOT hatlarından birini kullanabilirler.

Hastaneye Bornova’dan ulaşmak için, 415 numaralı ESHOT otobüsünü tercih edilebilir. Ayrıca, metro ile İZBAN aktarması yapılarak, Halkapınar veya Hilal duraklarından 74, 818, 866 veya 878 ESHOT otobüslerine binilebilir.

Hastaneye Karşıyaka’dan ulaşacak olan yolcular, 290 numaralı ESHOT ile Tınaztepe’ye gidip, buradan 465 veya 878 numaralı ESHOT’a aktarma yapabilirler.

Hastanede yer alan bölümler

-Acil Tıp

-Adli Tıp

-Aile Hekimliği

-Çocuk Psikiyatri

-Çocuk sağlığı ve Hastalıkları

-Dermatoloji

-Enfeksiyon Hastalıkları

-Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

-Göğüs Hastalıkları

-Alerji ve İmmünoloji

-Halk Sağlığı

-İç Hastalıkları

-Kardiyoloji

-Nöroloji

-Nükleer Tıp

-Psikiyatri

-Radyoloji

Kaynak: Haber Merkezi