Yaz sıcakları yavaş yavaş kendini göstermeye başladı.  Deniz tercih etmeyenler için İzmir'de ilçe belediyelerine ait bol bol havuz imkanı bulunuyor. Bunlardan biri de Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Yüzme Havuzu. Peki  Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Yüzme Havuzu'na nasıl gidilir? Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Yüzme Havuzu nerededir?

Buca’da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında temeli atılan ve 2017 yılının Mart ayında hizmete açılan Buca Sosyal Yaşam Kampüsü 65 bin m² alan üzerine kurulmuştur. Dev tesis içerisindeki 7.700 m² inşaat alanına sahip olan 3 katlı Spor Salonunda; konferans salonu, fitness center, yüzme havuzu, spor salonu, kafeterya ve açık oturma terası mevcuttur. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’ne bağlı olan merkezde; Yüzme, Basketbol, Voleybol, Tekvando, Cimnastik ve Step Aerobik / Pilates branşlarında eğitimler verilmektedir.

Tesis bünyesindeki 310 cm derinliğe sahip yarı olimpik havuz, yüzme eğitimlerinin yanı sıra sualtı ragbisi, sualtı hokeyi, su topu, paletli yüzme gibi branşlarının antrenmanlarını yapacak yer olarak tasarlanmıştır.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Yüzme Havuzu ölçüleri

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü yüzme havuzu ölçüleri şu şekildedir:

-Eni, 12.5 metre
-Boyu, 25 metre
-Derinliğiyse, 3.10 metredir.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Yüzme Havuzu hizmet saatleri

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Tesisleri içerisinde bulunan yüzme havuzu sabah saat 08:00 ile akşam saat 17:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Yüzme Havuzu nerededir? Nasıl gidilir?

Sosyal Yaşam Kampüsü Yüzme Havuzu, Buca'nın Toki Konutları olarak adlandırılan bölgesinde yer alıyor. 

Tesisin açık adresi ise şu şekilde: Aydoğdu, 1263. Sk. No:1, 35400 Buca/İzmir

Ulaşım: Tesise toplu taşıma ile de ulaşmak mümkün. 104-285-374-866-874 numaralı ESHOT otobüsleri ile Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Yüzme Havuzu'na ulaşabilirsiniz.

Özel aracı ile tesise gelmek isteyenler için ise aşağıya bir harita bilgisi bıraktık. Haritaya tıklayıp yol tarifi oluşturarak Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Yüzme Havuzu'na rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Editör: Tuğkan Üsküp