TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele Bucaspor haftayı galibiyet ile kapatarak zirve mücadelesini sürdürdü. Sahasında Yeni Mersin İdmanyurdu'nu son dakikada attığı golle 2-1 yenmeyi başaran sarı lacivertliler, önemli bir galibiyete imza attı. Bu sonuçla birlikte 20 puana ulaşan Bucaspor, 4. sıraya yerleşerek liderle olan farkını iki puana indirdi. Liderlik mücadelesine devam etmek isteyen sarı lacivertli ekip, gelecek hafta Karaman FK ile dış sahada mücadele edecek. Bucaspor’da hedef, zorlu deplasman maçını kazanarak galibiyet serisine yeniden başlamak.

Menemen FK ilk mağlubiyetini aldı

Arnavutköy Belediyespor karşısında Yakup'un attığı golle 1-0 geriye düşen 2. Lig Beyaz Grup lideri Menemen FK, maçın ikinci yarısında da gol fırsatlarını değerlendiremeyerek ligdeki ilk yenilgisini almış oldu. Bu mağlubiyetle Menemen FK puanını 22'de tutarken, liderliğini averajla korudu. En yakın rakibi Motolux 68 Aksarayspor ise Giresun deplasmanında 2-1 galip gelerek puanını 22’ye yükseltti ve liderle puan farkını eşitlemiş oldu.

Altınordu evinde tekledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi yapan Altınordu, evinde ilk defa puan kaybı yaşadı. Daha önce iç sahadaki 4 müsabakasını da kazanan İzmir temsilcisi, Fethiyespor karşısında 2 puan bıraktı. Müsabakadan 2-2 berabere ayrılan Altınordu, 19 puana yükselmesine rağmen 3. sıraya geriledi. Lider Kastamonuspor'la arasında 1 puan fark bulunan Altınordu önümüzdeki hafta Petrolspor deplasmanına gidecek.

Altay’da kabus devam ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altay, 9. hafta maçında deplasmanda 1461 Trabzon'a 3-0 yenilerek düşüşünü devam ettirdi. Siyah beyazlı ekip bu sonuçla üst üste 4. mağlubiyetini almış oldu. Altay, 5 puanda kalarak 17. sıradan kurtulamamış durumda. İzmir temsilcisi haftaya iç sahada Adana 1954’ü konuk edecek. Altay, bu maçla birlikte kötü gidişata dur demek istiyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ