Sezona iyi bir başlangıç yapan sarı lacivertlilerde alınan Serikspor yenilgisi moralleri bozdu. Deplasmanda oynanan Somaspor ve içerde oynanan Diyarbekirspor maçlarını kazanan sarı lacivertliler, alınan yenilgi ile galibiyet serisini sonlandırdı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bucaspor, beşinci hafta sonunda topladığı 10 puan ile 5. sırada yer alıyor. 

Üst sıralar için mücadele ediyor

Maç boyunca fırsatları değerlendiremeyen Bucaspor, deplasmandan puansız dönerken, Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu mağlubiyetten ders alacaklarını ve kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. Bucaspor 1928, bu yenilgiye rağmen üst sıralardaki mücadelesine devam ediyor.

Değişiklikler eleştirildi

Maçın ardından Bucaspor’un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan, maç sonu paylaşımının altına görüşlerini yazan sarı lacivertli taraftarlar, Uğur Balcıoğlu’na yoğun tepki gösterdi. Özellikle, önceki maçlarda gösterdiği performans ile galibiyetlerde büyük pay sahibi olan tecrübeli futbolcu Yasin Öztekin’in kadroda olmaması en önemli eleştiri konusu oldu. 

Neden bu kadar geç kalındı?

Zira Yasin Öztekin, geçtiğimiz hafta oyun 1-1 iken oyuna girmiş ve maçın 3-1 kazanılmasında büyük pay sahibi olmuştu. İlk 2 maçta da gol katkısı yapan Yasin Öztekin’in takımın değişmezi olacağı düşünülüyordu. Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu’nun yıldız oyuncuyu iki haftadır yedek soyundurması ve oyuna 75. Dakikadan sonra dahil etmesi, eleştiri konusu oldu. Hafta sonu Giresunspor’u evinde ağırlayacak sarı lacivertlerde Yasin Öztekin’in yeniden ilk 11’e dönmesi bekleniyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ