Yiğit SÜTCÜ - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, ilk 3 hafta itibariyle gösterdiği performansla göz dolduruyor. Ligin ilk maçında Erbaaspor’u deplasmanda yenmeyi başaran sarı lacivertliler, ikinci hafta mücadelesinde de Ankara Demirspor ile iç sahada 1-1 berabere kaldı.

Kayıpsız devam ediyor

İzmir ekibi, son olarak da hafta sonu oynanan müsabakada Somaspor’u deplasmanda mağlup ederek ilk 3 haftalık süreçte 2 galibiyet 1 beraberlik alarak yoluna yenilgisiz bir şekilde devam etti. Bucaspor 1928, topladığı 7 puanla ligde 5. sırada yer aldı. Sarı lacivertliler bu sezon resmi maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

Hedef Diyarbekirspor maçı

Teknik direktör Uğur Balcıoğlu yönetiminde yeni sezona etkili bir giriş yaparak ilk 3 maçta yenilgi yüzü görmeyen Bucaspor 1928, bu çıkışını devam ettirmek için Diyarbekirspor maçında hata yapmak istemiyor. Balcıoğlu’nun hafta içerisinde oyuncuları rehavete kapılmaması yönünde uyardığı öğrenildi. 

Bilet fiyatları tepki gördü

Kulüpten yapılan açıklamaya göre bilet fiyatları iki haftaya göre neredeyse iki kat artmış görünüyor. Kapalı tribün biletleri, 2 hafta önce 50 TL’ye satılırken, Diyerbekir maçında aynı bilet 100 TL’ye satışa çıkarılıyor.

Sarı lacivertli taraftarlar, takımın performansından memnun olsa da her maça ayrı fiyat uygulaması yapan yönetimi sosyal medya hesaplarından eleştirdi.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ