Koç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Mart / 20 Nisan

Duygusal hayatınızda önemli bir gelişme var. Tanışacağınız yeni biri, hayatınıza bazı yeniliklerin girmesine neden olabilir. Bu değişim sayesinde, hayata daha olumlu bakmaya başlayacaksınız. Yolunda gitmeyen işleriniz için kendinizi bu kadar zorlamanıza gerek yok. Yaptığınız hatalar sizi bu kadar umutsuzluğa itmemeli. Yaşayacağınız maddi gelişmeler moralinizi yükseltecek. Son günlerde hastalık hastası oldunuz, kendinizi rahat bırakın. Bu haliniz çevrenizdekileri de üzüyor.

Boğa Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Yakın çevrenizden ummadığınız biri, size olan romantik duygularından söz edebilir. Yeni bir ilişki için pek çok aday olmasına karşın, siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. İşinizle ilgili önemsemediğiniz küçük bir konunun sonradan başınıza dert açmasını istemiyorsanız, tedbirinizi şimdiden alın. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz, ama gelecek günler parlak gözüküyor. Düşüncelerinizi maddi konulardan biraz da olsa uzaklaştırmalısınız. Tatlı yiyeceklerden uzak durun.

İkizler Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Mayıs / 22 Haziran

Aşk hayatında hak ettiğiniz mutluluğu yakalamak için anlayışlı davranmanız gerekiyor. Hoşlandığınız kişiye karşı biraz daha sakin olun, gergin ortamlardan uzak durun. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri, üzerinizde olumsuz etki yapıyor ve karar almanızı zorlaştırıyor. Kararlarınızda mantığınızın sesine kulak verin. İş hayatında beklediğiniz atılım için uygun bir gün değil. Biraz daha beklemeniz gerekiyor. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu.

Yengeç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Yeni bir ilişki için pek çok aday var ama siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bugün yeni birini daha fark etmeniz mümkün. Bir arkadaşınızın arkadaşı size olan duygularından söz edebilir. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Beklediğiniz para ferahlık getirecek. Havadaki nem ve soğuk nedeniyle eklem ağrılarınız artabilir.

Aslan Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinizle yapacağınız bir konuşma kafanızı biraz karıştırabilir. Bunun nedeni, doğru sandığınız bazı şeylerin yanlış çıkacak olması. Bu yeni bilgiler sizi oldukça şaşırtacak ve bundan sonra nasıl davranmanız gerektiğine dair uzun süre kafa yoracaksınız. İş yerinde çıkabilecek olaylar karşısında, dışarıdan tarafsız bir izleyici gibi davranın. Bir mülk satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız.

Başak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşk hayatınızla ilgili ciddiye almayıp, rafa kaldırdığınız bazı problemleri, bu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışmaya niyetlisiniz. Nerede durulması gerektiğini bilmenizde fayda var. İşyerinde yaşanan pürüzleri gidermek elinizde. Sert olmamaya özen göstermeli, arkadaşlarınızın da fikirlerine kulak vermelisiniz. Parasal konularda risk almayı çok sevseniz de, bugün mantıklı davranmanızda yarar var. Rahatsızlığınızı atlatmanıza rağmen yine de kendinize karşı daha dikkatli olun.

Terazi Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Eylül / 22 Ekim

Ondan uzakta olmak, sizi çok üzüyor. Ama onun kırgınlığını bir türlü yenemiyorsunuz. Bu tepkilerinin kaynağını öğrenmeye çalışın ve sevgilinizin üstüne fazla gitmemeye özen gösterin. İş yerinde küçük bir huzursuzluk yaşamanız mümkün. Bunun dışında olumlu bir iş günü geçirecek ve çevrenizin takdirini toplayacaksınız. Yakında bir terfi haberi alabilirsiniz. Para işlerinde etki altında kalıyorsunuz. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın.

Akrep Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ekim / 21 Kasım

Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Yeni aşkınızla öyle mutlusunuz ki, artık hiçbir şey sizi sarsamıyor. Böylesi daha iyi. İş yerinde canınızı sıkan gelişmeler var. Olaylarla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz sizi tasarrufa yöneltiyor. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

Yay Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Kasım / 21 Aralık

Yıldırım aşkıyla başlayan ilişkiniz yine aynı şekilde son bulabilir. İş hayatında vereceğiniz bir karar için dikkatli olmanızda fayda var. Üretken bir dönemde bulunuyorsunuz. Fikirlerinizi karşı tarafla paylaşabilir, onların tepkilerini merak edebilirsiniz. Aldığınız yanıtlar sizi mutlu edecek. Başkaları ile ilişkilerinizde daha uyumlu olmayı deneyin. Unuttuğunuz bir para yardımınıza koşacak. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi?

Oğlak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Aralık / 21 Ocak

Oldukça iyimser bir gününüzdesiniz. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. İşinizde büyük bir keyifle çalışıyor ve mutlusunuz. Fakat bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olun. Bugünlerde bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olabilir. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olmalısınız.

Kova Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Ocak / 19 Şubat

Eski sevgilinizle karşılaşmanız mümkün. Onun söylediklerine kulaklarınızı tıkamanız sizin açınızdan iyi olacak. İş yerinizde ortada dolaşan bazı söylentiler zaman zaman güvensizlik yaşamınıza neden oluyor. Bugün beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun. Maddi konularla ilgili hata olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve düzeltme yoluna gidebileceğiniz bir gün. Bu alanda arkadaşlarınızın da yardımlarını isteyebilirsiniz. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir.

Balık Burcu - Günlük Burç Yorumu - 20 Şubat / 20 Mart

Kendinizi gergin ve mutsuz hissedebilirsiniz. Ancak akşamüstü alacağınız bazı haberler keyfinizi yerine getirecek. Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizi ilgilendiren bazı maddi problemler yakında çözülecek.

Editör: Esra Seyirden