Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarafından ‘Adım Adım Manisa’ adıyla hayata geçirilecek projeyle kentin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen kadınlar, Manisa’da ağırlanacak. “Tüm kadınları turlarımıza bekliyoruz” sloganıyla duyurulan proje, Manisalı kadınlara dolu dolu bir gezi deneyimi sunacak.

Katılım ücretsiz

Proje kapsamında düzenlenecek turlarda katılımcılar, Manisa’nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfederken, aynı zamanda şehirle ilgili zengin bilgiler edinme fırsatını bulacaklar. Turlar, Şehzadeler Park-Tıp Tarihi Müzesi-Sultan Camii-Muradiye Camii-Ağlayan Kaya-Mevlevihane-Osmanlı Müzesi-Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu rotasında gerçekleşecek. Katılımın tamamen ücretsiz olacağı gezide Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından konuklara kahvaltı ve öğle yemeği ikramı yapılacak. 

Başkan Zeyrek'ten tüm kadınlara davet

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, tüm kadınları ‘Adım Adım Manisa’ gezisine davet etti. Başkan Zeyrek, “Projeyi, Manisalı kadınların sosyal hayata katılımını artırmak ve Manisa’nın güzelliklerini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla başlatıyoruz” dedi.

Kaynak: Bülten