Güzelbahçe Belediye Meclisi Üyesi ve gazeteci Çağlayan Bilgen, oğlunun nikahını kıydı, mutluluklarına tanıklık etti. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, Çağlayan Bilgen‘in oğlu Bilçağ Bilgen ve Nihal Erol’un kızı Bahar Erol ile dünya evine girdi.

Şamdan kır bahçesinde gerçekleşen düğün törenine, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, önceki dönem belediye başkanı Mustafa İnce, önceki dönem belediye başkan yardımcısı Kazım Çam, ilçe yöneticileri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Altan İnanç, meclis üyeleri, kadın kolları başkan ve yöneticileri, CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, önceki dönem milletvekili Metin Öney, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve çok sayıda davetli katıldı.

Oğlumun nikahını ben kıyıyorum

Oğlunun nikahını kıyan Bilgen, “Belediye Başkanlığına vekalet etmem dolayısıyla bugün oğlumun nikahını ben kıymaktayım. Çok mutluyum, bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum "dedi. Çağlayan Bilgen’in kıydığı nikah töreninde, genç çiftin nikah şahitliklerini, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa İnce, Hasan Süha Saral, Alex Gierszewski, Handan Polat ve Ömer Yiğit Daştan yaptı.

Bilgen, nikahın ardından evlenme cüzdanını CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek’in vermesini istedi ve sahneye davet etti. Seyrek, genç çiftlere mutluluklar dileyerek, nikah cüzdanını Bahar Erol’a teslim etti.

Renkli ve eğlenceli geçen nikah sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Haber Merkezi