CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları, 17. Olağan Gençlik Kolları Kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimlerde, yaklaşık 10 aydır başkanlık görevini yürüten Kubilay Kazmacı, 104 CHP’li gencin oyuyla yeniden Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Parti binasında gerçekleşen kongrede, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cevat Eren Arslan divan başkanlığı görevini üstlendi. Kongreye, CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, İl Gençlik Kolları yöneticileri, çevre ilçelerden gelen partililer ve CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Kongrede yapılan konuşmalarda gençlik kollarının önemine vurgu yapılarak Kubilay Kazamacı’nın yeniden seçilmesini tebrik ettiler ve başarılar dilediler.

CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları’nın 17. Olağan Kongresi sonrası yeniden başkanlığa seçilen Kubilay Kazmacı, gençlere önemli mesajlar verdi. Kazmacı, gençlere verdiği mesajda yeniden başkanlığa seçilmenin kendisi için büyük bir onur ve sorumluluk olduğuna vurgu yaparak; "Bana duyduğunuz bu güveniniz için hepinize teşekkür ediyorum. Biz gençler olarak, bu ülkenin geleceği için gücümüz ve enerjimizle mücadeleye devam edeceğiz. Bunun için birlik olmaya ihtiyacımız var. Eğitimde, ekonomide, çevrede ve sosyal hayatta yapacak çok işimiz var. Sizlerin desteği ve katılımıyla bu işleri başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Kubilay Kazmacı, son olarak kendisine her konuda destek olan İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu'na ve tüm arkadaşlarına teşekkür ederek, dayanışma ve birlikte çalışmanın önemini vurguladı.

Kubilay Kazamacı Başkanlığında gerçekleşen CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu:

Ahmet Arslan, Umut Bingöl, Yeliz Çekiç, Zeynep Elif Gür, Berk Katılma, Senem Kaya, Atakan Kömürcü, Doğuçcan Özer, Sacide Turan ve Deniz Güler Serbest.

İl Delegeleri: Beste Karakoç, Kubilay Kazmacı ve Kaan Uçak.

Kaynak: BÜLTEN