Semra İğtaç - CHP Konak İlçe Başkanlığı’nda bugün düzenlenen devir teslim töreninde, Gençlik Kolları Başkanlığı görevi Okan Uslu tarafından Mert Korkmaz’a devredildi. Törene ilçe başkanı, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Ozan İlgazi’den birlik mesajı

Törende konuşan CHP Konak İlçe Başkanı Ozan İlgazi, kongrenin olumlu geçtiğini ve ülkenin içinde bulunduğu zor durumlardan bahsederek, CHP'nin iktidar olacağını vurguladı. İlgazi, yeni gençlik kolları başkanının görevinde başarılı olacağına inandığını ifade etti.

Yeni Başkan Mert Korkmaz’dan birleştirici mesajlar

Görevi devralan Mert Korkmaz ise, ilçe genelinde birleştirici bir gençlik örgütü oluşturmayı hedeflediğini belirtti. Korkmaz, “Bizim bir ortak paydamız var. O da Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapmak. Bu ortak payda üstünde çok güzel bir seçim geçirdik ve Bundan sonra da aynı birlik ve beraberliği devam ettirip Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapmak için birlikte çalışacağız. Yolumuz uzun, ancak bu uzun yolu hep birlikte tamamlayacağız” dedi.

Törenin sonunda pasta kesildi

Törenin sonunda, Okan Uslu, Mert Korkmaz’a çiçek takdim etti ve parti üyeleri hep birlikte pasta kestiler. Mert Korkmaz, katılımcılara teşekkür ederek, “Güzel bir demokrasi şöleni gerçekleştirdik. Hepinize ayağınıza sağlık" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Muhabir: Semra İğtaç