Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Meclis Başkanlığı seçiminden sonra döndüğü İzmir’de Çiğli, Aliağa ve Karşıyaka ilçe örgütlerini ziyaret etti. CHP Genel Merkezi’nin yerel seçim startını vermesiyle İzmir’de de yerel seçimlere yönelik çalışmalarına başladığını ifade eden Yücel, milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde güçlü örgüt yapılarıyla kazandığı başarıdan dolayı ilçe örgütlerine teşekkür ederek,  başarıyı yerel seçimlerde daha da artırmalarını istedi. 

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, “Genel Merkezimiz yerel seçim startını verdi. Örgütlerimin her zaman emrinde olarak ben de İzmir’de örgütlerimizle buluşuyorum. Onlarla hem geçtiğimiz seçimlerin değerlendirmesini yapıyor hem de yerel seçimlere yönelik stratejilerimizi konuşuyoruz. Güzel günlere olan inancımızı hiç kaybetmeden, örgütümüzün büyüklüğünden aldığımız güçle yılmadan çalışacağız. Partimize gösterilen güven ve inancı daha da arttırmak için durmaksızın çalışıp çabalayacağız. Umudu çoğaltarak yürüdüğümüz bu yolda, verdiğimiz mücadelenin sonucunun zafer olduğunu biliyoruz” dedi.

Gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz

Örgütlerle buluştuğu toplantılarda gündeme dair değerlendirmeler de yapan CHP’li Yücel, “Seçimler öncesi kırmızı çizgilerimizi net bir şekilde belirttik.  Cumhuriyet değerlerine, Anayasamıza, Türk Bayrağı’na, Türk Milleti’ne düşman olan terör örgütlerini Meclis’e taşıyan AKP ve ortaklarının ensesinde olacağız. AKP’nin Oslo’da, Kandil’de masaya oturduğu; TRT ekranlarından terörist ele başı Öcalan’ın mektubunu okuttuğu PKK terör örgütüdür. Terör örgütleriyle kimin ilişkisi olduğu açıktır. Biz artık kapı kapı dolaşarak, meydanlarda, kahvelerde, sokaklarda halkımızın gerçekleri öğrenmesini sağlayacağız, onlara gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Ekonomik krizin etkilerine de değinen Yücel, şunları söyledi:  “Yurttaşlarımız geçim derdinde, artık ekonomik kriz en ağır şekilde hissediliyor. Çiftçimizin, köylümüzün, emekçimizin üretmesi için yerelden kalkınmanın önemini vurgulayacak ve İzmir Büyükşehir Belediyemiz ve diğer CHP’li belediyelerimizin yaptıklarını, projelerini, çalışmalarını anlatacağız. Sandıktan çıkan mesajı iyi okuyarak önümüzdeki yerel seçimler için çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Sadece İzmir değil tüm Türkiye’de değişim mesajı veren sandık sonuçları bizlerin pusulası olacaktır. İstanbul, Ankara ve İzmir’deki başarılı yerel yönetimler örneğini tüm Türkiye’de göstereceğiz.”

Editör: Özlem Çimen Durmaz