Çiğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli işçiler, görev yaptıkları İnönü Mahallesinde çöp konteynerini boşalttıkları sırada içinde yaklaşık 500 bin değerinde altın bilezik olan kutuyu sahibine ulaştırdı. Temizlik personeli olarak görev yapan Şahin Çelik, Güzel Öztürk ve Yusuf Aydın, konteyner temizliği sırasında buldukları altın bilezik dolu kutuyu Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim ederek, altınların sahibi Kemal Barlas’a ulaşmasını sağlandı.

İşçileri ve altınların sahibi Kamil Barlas’ı makamında ağırlayan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Çalışma arkadaşlarım ile gurur duyuyorum, bu örnek davranışlarından dolayı kendilerini kutluyorum. Altınların sahibi Kamil Barlas’a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Emekçiler bizi mutlu etti

Altınların bulunmasından dolayı büyük bir sevinç duyduğunu ifade eden Kamil Barlas, “Dikkatsizliğimiz yüzünden kaybettiğimiz altınların bulunamayacağından dolayı oldukça endişeliydik. Ancak Çiğli Belediyesi emekçileri bizleri çok mutlu etti. Arkadaşlara örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Personelimizi kutluyorum

Mesai arkadaşları ile büyük bir gurur duyduğunu kaydeden Başkan Yıldız, “Temizlik İşlerinde görevli personelimizi örnek davranışlarından dolayı kutluyorum, onlarla gurur duydum. Görevlerini yaptıkları sırada kutu içinde buldukları altın bilezikleri hemen karakola iletmişler. Gün içerisinde de sahibi bulundu. Bu davranışlarının herkese örnek olmasını diliyor mesai arkadaşlarımı bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Bülten