15-21  Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Dikili  İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünce Dikili Nazım Hikmet parkında Oryantiring yarışı düzenlendi. Yarışmaya 14-18 yaş grubu gençler katıldı. Etkinliğe Dikili Semih Tınay Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Oryantiring hakemi  Özgür Nezir Gül , ilçe spor müdürlüğü personeli Sevgi Genç ve çalışanları destek verdi. Etkinlik kapsamında yarışmayı izlemeye gelenlere oryantiring sporu hakkında bilgi verildi.
 Kız ve erkek sporcuların ferdi olarak yarıştığı müsabakada erkeklerde birincilik Deniz Evren'in, ikincilik İsmail Kocabaş'ın ve 3'lük Atahan Ergün'ün oldu. Kızlarda birinci Cansu Cengiz, ikinci Tuana Yılmaz ve üçüncü Aleyna Özdemir oldu. Etkinlik sonunda  parktaki vatandaşlara oryantiring sporunu tanıtan broşürler dağıtıldı.

Dikili  İlçe Spor Müdürü Yaşar Demir yaptığı açıklamada her yıl 15-21 Mayıs Gençlik Haftasında farklı spor etkinlikleri yaptıklarını, sporun daha geniş kitlelere yayılmasını istediklerini bu kapsamda ilçemize yeni bir kapalı bir spor salonu kazandırmak için çalışmaların başladığını dile getirdi. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: BÜLTEN