Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Ankara’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Kırgöz, Dikili’de düzenlenecek olan 3. Dikili Kitap Günleri ve 38. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'ne Özel’i davet etti.
Kırgöz, ziyaretinde CHP Genel Başkan Özel’e, Dikili’nin tarihi ve kültürel zenginliklerini de öne çıkacak eserlerini tanıttı. Öte yandan  Dikili'nin tanıtımı ve festival etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Özel, tüm Dikilili hemşehrilere selamlarını iletti ve festivallere katılmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

Başkan Kırgöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i partimizin Genel Merkezi'nde ziyaret ettik. Kendilerini 3. Dikili Kitap Günleri'ne ve 38. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'ne davet ettik. İlçemizin tarihi değerlerini bir araya getirerek derlediğimiz 'Fotoğraflarla Dikili Tarihi' kitabımızı kendilerine takdim ettik. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ