Eylül Sansür- Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve haftalarca haber alınamayan Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı. Güran'ın vefatının ardından; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray  ve Trabzonspor kulüpleri resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulundu. 4 büyükler, minik Narin için baş sağlığı mesajı yayımladı. Paylaşımlarda yer alan duygusal mesajlar yürekleri bir kez daha burktu.

Dört büyüklerin sosyal medya paylaşımları

Beşiktaş'ın paylaşımı:

Beşiktaş JK'nın resmi X hesabından yapılan açıklamada, "Söylenilecek çok söz var ama bütün sözlerin bittiği yerdeyiz. Narin’imizi kaybettik, içimiz yanıyor" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'nin paylaşımı:

Fenerbahçe SK'nın resmi X hesabından yapılan açıklamada, "Hiçbir cümle bu acıyı tarif edemez. Tek temennimiz vicdanlarından yoksun, Narin’i hayattan koparan canilerin en ağır şekilde cezalandırılmasıdır" denildi.

Galatasaray'ın paylaşımı

Galatasaray SK'nın  resmi X hesabından yapılan paylaşımda, "Hayatının baharını göremeden vicdansız eller seni aramızdan ayırdı. Narin bir çiçektin, artık yoksun. Bu topraklardan seni canice koparanların bir an önce tespit edilip en ağır cezayı alması tek temennimizdir" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'un paylaşımı

Trabzonspor'un resmi X hesabından yapılan paylaşımda, “Güzel kızımız, meleğimiz, Narin’imiz. Başımız sağ olsun" sözleri kullanıldı.

Ne olmuştu?

21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran’ı arama çalışmaları kapsamında Diyarbakır’daki özel ekiple, Ankara’dan gelen özel ekip, koordineli bir şekilde çalışma yürüttü. Ekiplerin bugüne kadar yaptığı çalışmalarda mahallenin çevresi birçok kez arandı. Narin'in kayboluşundan tam 19 gün sonra, acı haber geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır 'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin Jandarma ekipleri tarafından bulunduğunu açıkladı.

Muhabir: Eylül Sansür