Halkın taleplerini dikkate alan Efes Selçuk Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkımı gerçekleşen eski Karakol binasının bulunduğu alanı, vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için otopark alanına dönüştürüyor.

Geçtiğimiz günlerde alanda incelemeler yapan Filiz Başkan, yıkım gerçekleştiği günden bu yana otopark olarak kullanılan ve yaz aylarında toz, kış aylarında ise çamur sorunu oluşturan bu alanda zemin taş döşemesi çalışmalarının başladığı bilgisini verdi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleşen taş döşeme işlemi ile birlikte özellikle karşısında bulunan ve vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan Carpouza Cafe için büyük bir rahatlama sağlayacak. Efes Selçuk Belediyesi, bu çözümle bölgedeki trafik ve park sorunlarını da hafifletilmiş olacak.

Mahalle muhtarı teşekkür etti

Daha iyi bir zeminle kullanılmasını sağlamak amacıyla yapılan bu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Efes Selçuk İsabey Mahallesi Muhtarı Ömer Görgülü, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; “İsabey mahallesi 2002 sokakta Carpouza Cafe’nin  bulunduğu alanda Selçuk Belediyesi tarafından otopark düzenlenmesi yapılmakta olup Sayın Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarına ve emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN