Ege Üniversitesi Diş Hastanesi, İzmir'in en iyi ağız ve diş sağlığı merkezlerinden biridir. Birçok alanda tedavi hizmeti alabileceğiniz bu kuruluş, İzmir'in merkezi konumlarından biri olan Bornova'da yer almaktadır. Metro ile kolaylıkla ulaşım sağlanabilen bu hastane, verdiği kaliteli hizmetle ön plana çıkmaktadır. Pek, Ege Üniversitesi Diş Hastanesi'ne nasıl gidilir? Hastanede yer alan bölümler neler? İşte cevabı...

Ege Üniversitesi Diş Hastanesi'ne nasıl gidilir?

-Konak'tan İzmir Metro ile Evka-3 yönüne doğru giderek, Ege Üniversitesi durağında indiğinizde hastaneye ulaşabilirsiniz.

-Buca'dan gelecek olan yolcular, 415 veya 390 numaralı otobüslerden birine binerek Bornova Metro durağında inmelidir. Bu konumdan, metronun Evka-3 yönüne binip, bir sonraki durakta inerek hastaneye ulaşabilirsiniz.

-Karşıyaka tarafından hastaneye ulaşmak isteyen yolcular, İZBAN’ın Cumaovası yönündeki trenine binerek, Halkapınar veya Hilal istasyonlarında İzmir Metro'ya aktarma yapmalıdır. Metro ile Ege Üniversitesi durağında indiğinizde hastaneye ulaşabilirsiniz.

-Fahrettin Altay'dan İzmir Metro ile Evka-3 yönüne doğru giderken, Ege Üniversitesi durağında indiğinizde hastaneye ulaşabilirsiniz.

-Gaziemir tarafından gelecek olan yolcular, 204 numaralı ESOHT otobüsünün son durağında indiğinde, bu konumdan metroya binerek hastaneye ulaşabilirler.

Hastaneye İzmir’in her bölgesinden kolayca ulaşabilirsiniz. Ancak, hastaneye ulaşmak için hangi bölgede olursanız olun, metro hattını kullanmalısınız. Hastaneye ulaşmak için, metronun Ege Üniversitesi durağında inmelisiniz. Metronun geçtiği bölgelerden veya yine metroyu kullanarak İZBAN aktarmalı olarak hastaneye ulaşabilirsiniz.

Hastanede bulunan bölümler

-Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi

-Ağız Diş ve Çene Radyolojisi

-Endodonti

-Ortodonti

-Pedodonti

-Periodontoloji

-Protetik Diş Tedavisi

-Restoratif Diş Tedavisi

Kaynak: Haber Merkezi