Fenerbahçe yönetimindeki görevlendirmeler yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Son açıklanan bilgiye göre Fenerbahçe'nin asbaşkanı Acun Ilıcalı oldu. 

Fenerbahçe'nin asbaşkanı Acun Ilıcalı oldu

Fenerbahçe'de Ali Koç'un yeniden başkan seçilmesinin ardından yönetim kadrosu da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Bu bağlamda ünlü televizyon yapımcısı ve girişimci Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin Asbaşkanı olarak görevlendirildi.

Aynı zamanda İngiltere 2. Ligi Championship'te mücadele eden Hull City'nin de sahibi olan Ilıcalı,“Hep beraber birbirimizi daha çok motive ederek destekleyerek hocamızı da tam anlamıyla mutlu ederek tarihi bir sezon yaşamak istiyoruz” açıklamalarında bulundu. Futbol dünyasındaki deneyimiyle ve ilgisiyle bilinen Ilıcalı, Fenerbahçe'nin başarılarına katkı sağlamayı hedefliyor.

Acunfener

Acun Ilıcalı kimdir?

29 Mayıs 1969 doğumlu olan Ali Acun Ilıcalı, Türk televizyoncu, sunucu, girişimci, uluslararası yapımcı, iş insanı ve medya patronu olarak bilinmektedir. Aynı zamanda Acun Medya Grubu ile Exxen platformunun kurucusu, TV8 ve TV8,5 televizyon kanalı, Hull City AFC ve Shelbourne FC futbol takımlarının sahib ve Fenerbahçe Spor Kulübü icra kurulu üyesidir.

Ilıcalı'nın spor muhabirliğinden, medya patronluğuna kadar uzanan yaşam hikayesi hakkında birçok belgesel çekilmiştir. Ilıcalı'nın geçmişten gelen spora olan ilgisi dikkate alındığında Fenerbahçe'nin asbaşkanı olarak bundan sonra gerçekleştireceği eylemler merak edilmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ