2015 yılında Kaan Temizel tarafından kurulan KAKAPEDİA Ege ve Yunan dansları Okulu İstanbul, Ankara, İzmir, Alsancak atölye, Seferihisar Urla Bodrum Ayvalık'tan sonra geçtiğimiz Kasım ayında Foça Ali İlçan Sosyal Tesislerinde eğitime başladı. Okul hocalarından Özlem Budak ile sirtaki ve zeybekiko eğitimlerine başlanan okulda eğitime 8 ay sonra kısa bir dönem tatili verilecek. Tatil öncesi Foça Marina restoranda muhteşem bir "GREEK NİGHT " ile kursiyerlerin ve KAKAPEDİA bünyesindeki diğer hocalar ve öğrencilerin katılımlarıyla dans gösterisi düzenlendi.

Gecenin ikinci bölümünde Alper Yürek'in hobi olarak zaman zaman sergilediği dj performans ve geceye özel hazırladığı 80'ler 90'lar playlisti ile misafirler coşkulu anlar yaşadı.

Gecenin organizasyon kısmında kursiyerlerden , Foça'da geçmiş dönem Kent Konseyi başkanlığı da yapan ayrıca farklı lezzetler ve yarattığı konseptlerle başarılı bir işletmeci olarak tanınan Özlem Duvan Temizel; ekip arkadaşlarıyla harika bir geceye imza atmaktan ve gerek Foça'dan gerekse Foça dışından katılımcılarla bu güzel geceyi paylaşmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Temizel, gece sonunda gelen yoğun istek üzerine 1 Kasım'da bu kez kurucusu ve Master hoca Kaan Temizel'in kendi koregrafilerini solo performans olarakta sergileyeceği gecenin tekrarının olacağını da müjdeledi.

Temizel, çoğunluğunun mübadil ya da Yunanistan ada göçmenlerin oluşturduğu Foça'da Kakapedia dans okulunun da kuruluş felsefelerinden olan dostluk ve barışı şiar edinmiş iki yaka insanlarının hem düzenlenecek gecede hem sosyal medyadan duyurulacak olan Eylül ayı içerisindeki yeni başlayacak kurslarda
görmekten mutluluk duyacağını belirterek, Kaan Temizel ve tüm Kakapedia olarak geceye katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi