Tuğkan Üsküp-Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu kapsamında Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, RAMS Park’ta oynanacak olan iç saha maçında farklı galibiyet arayacak. İki takım arasında oynanan ilk müsabakada Young Boys, 3-2’lik skorla sahadan galip ayrılmıştı.

Gerçekleşecek olan rövanş mücadelesine yaklaşılırken, Galatasaray’da bazı eksikler göze çarpıyor. Teknik direktör Okan Buruk, geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nden elendiği Sparta Prag maçında yaşananlardan dolayı ceza almıştı. Ayrıca, Young Boys eşleşmesinin ilk ayağında kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı da, cezası nedeniyle sahadaki yerini alamayacak.

İsviçre ekibi Young Boys karşısında galibiyet arayacak olan temsilcimizin, İsviçre takımlarına karşı başarılı bir istatistiği bulunuyor. Buna göre Galatasaray, İsviçre takımlarına karşı 18 kez mücadele ederken, bu mücadelelerin 11’inden galip ayrıldı. Ayrıca Galatasaray, evinde oynadığı maçlarda İsviçre takımlarına karşı son 8 maçta 7 galibiyet aldı

Maç hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray – Young Boys maçı, TRT 1’de şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca müsabaka, online televizyon platformu olan Tabii’den de izlenebilecek. 27 Ağustos günü, RAMS Park’ta oynanacak maçın ilk düdüğü, TSİ 22.00’da çalacak.

Muhabir: Tuğkan Üsküp