Gelecek Partisi Menderes İlçe Başkanı Eyüp Akbaş, Menderes Belediyesi'nin araç kiralamaya son verip; kendi araç filosunu kurduğunu duyurmasının ardından açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda ilçenin sorunlarını kaleme alan Akbaş, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"Bu sabah evden çıkınca bir kaç resim çektim... Cüneyt Bey mahallesinde oturuyorum ve çarşı ile aramızda takriben 400-500 adım var... İlçenin özellikle ana caddeleri haricinde ki cadde ve sokakları, kaldırımları ,direk önlerini çöp götürüyor… Çöp konteynerlerinin önünden geçerken kimyasal serpintiye maruz kalmış gibi oluyorsunuz ve oradan geçmek için nefes almamanız gerekiyor. Ama olsun, Menderes belediyesi araç aldı ya, gerisi önemli değil.

Bir kanal için yolu kazdılar, yardılar, bozdular ve bir günde bitirilebilecek olan asfaltlama için, günlerdir millet ve esnaf toz duman ve çamur içinde... Belediye’ye ait atıl durumda bir çok yer var ve özellikle sahil bölgesinde çok değerli mülkler… Bir çoğu yıkılıyor, dökülüyor, heba oluyor ve hiç bir yetkiliden ses seda yok... Ama olsun, Menderes belediyesi araç aldı ya, gerisi önemli değil."

Cafede 5 belediye tesislerinde 10 TL

Çay, kahve gibi ürünlerin belediye tesislerinde dışarıya göre daha pahalı şekilde sunulduğunu iddialarına ekleyen Akbaş, sözlerini şöyle noktaladı:

"Lokanta, market, cafe bazı fırınlarda, öyle lakayt ve başı boş bir fiyat politikası var ki, vatandaş fiyat sormadan içeri giremez oldu… Normal kahvede çay 5 TL ama belediye parklarında 10 TL.. 6 aydır belediyede ki kaos bitmedi, imar müdürü bacaklarından vuruldu, bir çok meclis üyesi istifanın eşiğinde(sus payı alanlar hariç),belediye başkan yardımcısı kurulan kumpas ile görevden alındı.. Havada uçuşan minik sivri sineklerden dolayı millet gözünü açamıyor, çaya, yemeğe düşen, göze ve buruna kaçan bu sineklerden dolayı millet perişan lakin görünürde ilaçlama yok… Ama olsun, Menderes belediyesi araç aldı ya, gerisi önemli değil.

Bekleyin kim kimlerle beraber, hep birlikte göreceğiz, görmeniz için biraz da biz yardımcı olacağız… Hadi şimdi resimlere bakıp ilk altı ayın değerlendirmesini beraber yapalım..
Kalın sağlıcakla.."

Kaynak: HABER MERKEZİ