Yiğit SÜTCÜ- Trendyol Süper Lig'in İzmir temsilcisi Göztepe, transfer döneminin son günlerinde büyük bir hamleye imza attı. Sarı-kırmızılılar, 21 yaşındaki forvet David Datro Fofana'nın kiralanması konusunda kulübüyle anlamaya vardı. Piyasa değeri 12 milyon euro olan David Datro Fofana, geçtiğimiz sezonu iki farklı kulüpte geçirdi Geçen sezonun ilk yarısını Union Berlin'de geçiren Fofana, sezonun ikinci yarısında ise Burnley formasıyla boy gösterdi. Oyuncuya Türkiye, Yunanistan, Portekiz, Suudi Arabistan ve Hollanda'dan teklif olmasına rağmen düzenli forma giymek için Göztepe'yi tercih ettiği öğrenildi. 

Havalimanında karşılama

Göztepeli taraftarlar, sosyal medya kanalıyla örgütlenerek, 21 yaşındaki forvet David Datro Fofana’yı havalimanında karşılamaya hazırlanıyor. Karşılama saat 19.25’te İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın dış hatlar bölümünde gerçekleştirilecek.

19.25 tesadüf değil

Yeni transfer Fofana’nın havalimanında karşılanması için yapılan organizasyonda saat de profesyonelce seçildi. 19.25’te gerçekleşecek karşılama Göztepe’nin kuruluş yılı olan 1925 yılını sembolize ediyor. Fofana’nın bu saatten önce havalimanında olması beklenirken, kapıdan tam bu saatte çıkarılması bekleniyor.

Tüm gruplar paylaştı

Göztepe taraftar gruplarının hemen hepsi aynı anda aynı paylaşımı yaptı. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Yeni transferimiz David Datro Fofana, pazar günü saat 19.25'te Adnan Menderes Havalimanı'nda olacak. Göztepe sevdalısı tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ