Yiğit SÜTCÜ- 20 yılın ardından profesyonel takım kurup Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Göztepe’de, sezon istenildiği gibi başlamadı. Ligin ilk maçında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’a konuk olan sarı kırmızılılar, müsabakayı 58-54 kaybetmişti. Ligin ilk maçını değerlendiren Göztepe başantrenörü Şahin Ateşdağlı, gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Basit hatalar sonucu belirledi

Maçı değerlendiren Ateşdağlı, “Bugün zor bir deplasmanda, yüksek hücum gücü olan bir rakibe karşı, iyi savunma yaparak oyunda kaldık. Oyunun temposunu yukarı çektiğimiz periyotlarda, oyuna ortak olduk. Kırılma anlarındaki basit hatalar sonucu belirledi” ifadelerini kullandı.

Tarihi bir maça çıkacağız

Bu hafta oynanacak maça ilişkin de konuşan Şahin Ateşdağlı, "Şampiyonluğa uzanacak uzun bir yolumuz ve birçok maçımız var. Hatalarımızın üzerine çok çalışıp, bu hafta 20 sene sonra buluşacak olduğumuz taraftarımıza, galibiyet armağan etmek istiyoruz." şeklinde konuştu. Göztepe, cumartesi günü saat 19.00’da İstanbul Basket takımını konuk edecek.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ